Muutamia herkkusia

Taas pitkästä aikaa tänne postausta:) Huomasin etten ole kyllä kovin ahkerasti noita leipomuksia kuvaillut, mutta saanpahan tänne nyt ainakin muutaman ja kun tuo Joulukin on jo niin lähellä niin eiköhän silloin jo ala ohjeitakin tulla, mutta tässä nyt muutama kuva siitä mitä olen saanut aikaan:)

Ihanat herkulliset croissantit, joita tein ties milloin. En edes muista. Aiemmin olen tehnyt huonommalla ohjeella, mutta eivät ne oikein croissantteja olleet, mutta tämä ohje osoittaitui hyväksi. Vain voilevyn kaulitseminen taikinan sisään tuotti pieniä vaikeuksia, kun taikina repeili ja voi tuntui jäävän könteiksi joihinkin kohtiin.

Ihanat aidot Amerikkalaiset suklaacookiet, jotka ovat ihan Amerikkalaisella ohjeella tehtyjä. Muistan yhä sen naurun sekaisen hämmenyksen kun katsoin sitä aineiden määrää, joka oli sanoin kuvaamaton. Jauhojakin tuli varmaan ainakin 14 dl.:D En ole nyt varma puolitinko ohjeen, mutta niin saatoin tehdä, sillä ohjeen mukaan taikinasta tulisi, ainakin minun järkeni mukaan isompi kuin leipätaikina, josta tulee aika monta leipää.:D

Vadelmainen ja kinuskinen isänpäiväkakku, jonka pohja siis oli tavallinen sokerikakkupohja ja täytteenä oli kinuskivadelmatäyte. Otin tämän ohjeen Kinuskikissalta, yllätys, yllätys, mutta koristelu on omaa käsialaa ja vähän pika pikaa tehty, mutta hyvää oli. Näyttää kyllä enemmän joltain tyttövauvan kakulta, mutta väliäkös tuolla. Maku on tärkein.:)

Joo o. Vain kolme kuvaa olen saanut, mutta yritän nyt alkaa vähän enemmän panostamaan. Jos jonkun ohje kiinnostaa, voin laittaa tänne tai linnkiä mistä löytyi.:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti